Vilkår og betingelser

14 Dages returret
Klage gang
Fortrydelsesformular
Personoplysninger
Handelsbetingelser

Leveringstid
Betalingsbetingelser
Priser
Danske kort med satser
Udenlandske kort med satser
14 dages returret
Returnering
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvad skal jeg sende med tilbage
Reklamation
e-mærke
Generel info

14 dages returret

Anmeldelse af returnering kan ske indtil 14 dage efter modtagelse af varen. herefter skal varen været returneret inden for yderligere 14 dage. Vi modtager dog gerne en opringning inden. Der kan også anvendes fortrydelsesformular, der kan downloades og indsendes til os til adressen:

Billige-hegnspæle
Overby Skovvej 3
8732 Hovedgård

Returvarer skal være ubeskadiget og i intakt originalemballage . Hvis ikke vil der blive reduceret i tilbagebetalingen efter vurderet værdiforringelse. Trævarer skal have være opbevaret tørt.
Fragt i forbindelse med returnering afholdes af kunden.
Specielt fremstillede varer efter kundens specifikation tages ikke retur.
Varer der ikke kan afleveres hos kunde, eller afvises hos kunden ved leveringen kan tages retur. der tages et gebyr svarende til de faktiske omkostninge til fragten..

Klagegang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@billige-hegnspaele.dk

Hvis det mod forventning ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til det relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbrugerklagenævnet: www.forbrug.dk

Fortrydelsesformular

Fortryder du dit køb, og ønsker at returnere dette, kan du anvende fortrydesformularen og sende denne til:

info@billige-hegnspaele.dk
Billige-hegnspæle
Overby Skovvej 3
8732 Hovedgård

Fortrydelses formular

Fortrydelse kan ske i henhold til regler beskrevet i handelsbetingelserne.

Personoplysninger

For at du kan indgå aftale med os på Billige-hegnspæle.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Billige-hegnspæle og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Følgende fra Billige-hegnspæle har adgang til de oplysninger, der registreres om dig:

Direktøren, Bogholderi

Den dataansvarlige på Billige-hegnspæle.dk er Jørgen Nielsen

Som registreret hos Billige-hegnspæle har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Billige-hegnspæle via e-mail : info@billige-hegnspæle.dk.

Handelsbetingelser

Leveringstid

 • Lagerførte varer tilstræber vi at levere inden for 5 arbejdsdage efter bestilling. Ved betaling via bankoverførelse dog først efter modtage fulde beløb.
 • Øvrige varer og specielt fremskaffede varer leveres normalt indenfor 1-5 uger.
 • Levering foretages i hele Danmark, dog kun brofaste øer
 • Hvis vi ikke har en leveringsaftale gælder følgende

Leveret med vores vogn, efter fast takst. Priser er angivet under de enkelte produkter, er intet angivet leveres der frit uden beregning.

For specielt fremskaffede varer aftales betingelserne individuelt.

Betalingsbetingelser

 • Kontant, forudbetaling
 • For specialvarer betales forud ved order.
 • Betaling kan fortages med Visa/Dankort eller bankoverførsel.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra Billige-hegnspæle.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Dette sker oftest dagen før du modtager varer.

OBS!. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Priser

 • Kontakt os og hør hvad vi kan tilbyde omkring faste leveringsaftaler
 • Alle priser er incl. moms.
 • Der tages ingen gebyr, :

14 dages returret

 Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på Billige-hegnspæle.dk

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) Har modtaget din vare

b) Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

c) Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives enten på mail info@billlige-hegnspaele.dk eller telefon 75662875.

Du kan også udfylde fortrydelsesblanketten og sende os pr. mail eller pr. post til:

Billige-hegnspæle
Overby Skovvej 3
8732 Hovedgård.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på

Hvis varen er anvendt udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder for havehuse, pavilloner redskabshuse, garager, legehuse o.l. Udgifterne for returnering af disse varer forventes højst at beløbe sig til ca. 5500,- DKK

 • Specielt fremstillede varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. tages ikke retur.
 • Varer der ikke kan afleveres hos kunde, eller afvises hos kunden ved leveringen kan tages retur. der tages et returgebyr på de faktiske returneringsomkostninger.
 • Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage, dog kan der fratækkes et vurderet beløb hvis der er værdiforringelse af varen.

Ved fortrydelses kan du kontakte os telefonisk på 7566 2875 eller pr. mail, info@billige-hegnspaele.dk , i mail skal du oplyse fulde navn og adresse og telefon, samt anføre ordre/faktura nummer. så kontakter vi dig telefonisk for at aftale videre forløb.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Billige-hegnspæle
Overby Skovvej 3
8732 Hovedgård

Hvad skal jeg sende med tilbage

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke varer sendt pr. efterkrav.

Reklamation

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på billige-hegnspæle.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret.

Du har selvfølgelig de mangelsbeføjelser der følger af købeloven. Vi vil som udgangspunkt forsøge at afhjælpe en mangel ved at reparere eller ombytte.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, afhenter vi dine varer gratis.

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvis du selv sender varer retur, skal du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller faktura

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

e-mærke

billige-hegnspæle.dk er en e-mærket webshop, og derfor har du altid adgang til e-mærkets gratis Forbruger Hotline, når du handler hos os.

Du kan kontakte os på tlf. 75 66 28 75. (7.00 – 22.00) eller på info@billige-hegnspæle.dk som vi besvarer inden for 24 timer i hverdagen

Personoplysninger

For at du kan indgå aftale med os på billige-hegnspæle.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Billige-hegnspæle og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret præcis om, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Følgende fra Billige-hegnspæle har adgang til de oplysninger, der registreres om dig: Direktøren

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Kundeoplysningerne bliver ikke transmitteret.

Der videregives ikke oplysninger til tredjepart.

Som registreret hos Billige-hegnspæle har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Billige-hegnspæle via e-mail info@billige-hegnspæle.dk.

Den dataansvarlige på billige-hegnspæle er Jørgen Nielsen

Generel info:

Website: Billige-hegnspaele.dk
Virksomhedens juridiske navn: Billige-hegnspæle
Organisationsform: ApS
CVR: 26928249
Virksomhedsadresse: Overby Skovvej 3
8732 Hovedgård
Danmark
E-mailadresse: info@billige-hegnspaele.dk
Telefon: 75662875
Virksomhedens etableringsår: 2002